Naše Neva Masquerade mace

Naša mlada odgajivačnica ponosi se sa svoja tri člana. Naš krunski dragulj od samog početka 2014. godine jeste naša Isis Divnitysib. Nešto kasnije, početkom 2016. god., pridružio nam se i mališa Torin sa Krima iz odgajivačnice Ratibor. Tako je Isis postala njegova vaspitna senka.

Iz prvog legla naše Isis (leglo A), odlučili smo da zadržimo lepoticu po imenu Ala. Tako je Isis dobila svoje žensko društvo.

Pod budnim okom Isis, Ala i Torin zajedno odrastaju i sazrevaju.

Vise o njima možete saznati ispod.

Isis Divinitysib

Isis Divinitysib - ženka sibirske Neva Maskerade mačke - Bastet Beauty odgajivačnicaTICA: Double Grand Champion
WCF: Triple GINT. CH
D.O.B. 07/10/2014.
Tabby Seal Point Bicolor Siberian (SIB n 03 21 33)

Isis, ili kako je mi zovemo Luna, apsolutna je Alfa (a neretko i Omega) naše odgajivačnice. Lepotica koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prava je zvezda okićena brojnim titulama sa međunarodnih takmičenja. Naša je radost i nas ponos. Pametna, pronicljiva, srčana i iznad svega, privržena.

[button color=”” size=”large” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.bastet-beauty.com/sr/nase-mace/isis-divinitysib-of-bastet-beauty-neva-masquerade/”]Pogledajte više o Isis →[/button]

Torin Ratibor of Bastet Beauty

Torin of Bastet Beauty - mužjak Neva Masquerade mačke

TICA: Double Grand Champion, Best Blue Lynx (Tabby) Point White Siberian in 2017.
WCF: Double Grand Champion
D.O.B. 16/01/2016.
Blue Lynx Point Mitted Siberian (SIB a 21 33)

Torin je lepotan- junoša naše ekipe. Ne prestaje da očarava svojom lepotom. Neumorno šarmantan. Prodorno, duboko plavih očiju, lepe, široke glave kao i mišićavog tela i nogu, razvija se bivajući sve impozantniji. Svojim sporim ali uočljivim odrastanjem postaje izvanredan predstavnik svoje rase.

Uveliko trostruki internacionalni šampion na putu ka novim pobedama.

[button color=”” size=”large” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.bastet-beauty.com/sr/nase-mace/torin-ratibor-of-bastet-beauty-neva-masquerade/”]Upoznajte Torina  →[/button]

Ala Bastet Beauty

Ala Bastet Beauty - Neva Masquerade mačkaTICA: Triple Grand Champion, Best Seal Tabby Point White Siberian in 2017.
WCF: CACJ, CACIB
D.O.B. 20/04/2016.
Seal Tabby Point and White Siberian (SIB n 21 33 09)

Prelepa mlada zvezda, divna ženka sa velikim potencijalom. Mazna, druželjubiva, stidljiva pametnica najbolje pokazuje kako se uživa u maženju i igri.

Ala sledi svoj put ka novim titulama.

[button color=”” size=”large” type=”square_outlined” target=”” link=”https://www.bastet-beauty.com/sr/nase-mace/ala-of-bastet-beauty-neva-masquerade/”]Upoznajte Alu →[/button]

Osećajte se slobodnim da nas kontaktirate na društvenim mrežama ukoliko imate ikakvih pitanja oko naših Neva Masquerade maca.